Aanmelden

Word lid van Sportzorg voor jeugd!

Welke partners zijn aangesloten bij Sportzorg voor Jeugd?Sligro
           
"Samen kijken we hoe jouw huidige assortiment eruit ziet en welke oplossingen daar bij passen. Om stap voor stap het assortiment in de kantine wat gezonder te maken."

Special Heroes
"Special Heroes laat kinderen en jongeren met een beperking ervaren hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. Het is een stimuleringsprogramma voor leerlingen in het speciaal onderwijs, het speciaal basisonderwijs en op praktijkscholen."

Gemeente Emmen
"Samen proberen we de kinderen in dit gebied (nog meer) aan het sporten en bewegen te krijgen. Het liefs structureel bij een van de vele sportverenigingen. Dit doen we door naschoolse activiteiten te organiseren."

Lopharm
"Lopharm is al meer dan 25 jaar een groothandel op gebied van sport & fysio, EHBO/BHV, voetverzorging en beauty & wellness. Met een flinke portie Drentse nuchterheid staan wij graag voor u klaar."

Schutrups
"Wat ooit begon als een schoenenzaak in Exloo, is inmiddels een veel uitgebreider bedrijf. De podologen, podotherapeuten, podoposturaal therapeuten, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en orthopeden van Schutrups kunnen je helpen als je klachten hebt die te maken hebben met de voeten, de houding of het lichaam."

TipTop Sport
"Voor sporters die het maximale uit zichzelf willen halen, biedt TipTop sport training om mentaal sterker te worden. Geen psychologie van de koude grond, maar professionele begeleiding om sportpsychologie structureel praktisch toe te passen."

Orthopedie Treant
Hans de Vries: 
"Chronisch zieken in beweging krijgen / houden, inspanningstesten, jeugdblessures en blessurebehandeling in de breedste zin van het woord."

Lampe Therapie
"Net als de topsporter wil iedereen op een goede en verantwoorde manier snel van zijn klachten af. Wij werken doelgericht en willen na een aantal behandelingen meetbaar effect zien." 

Lid worden?

Aanmelden